Tuesday, November 18, 2008

Panggilan Misteri.......

Hehehehe...

Ari nih dan seperti hari-2 yang biasa, teman bangun dalam kui 11 pg...(tidor lepas subuh)...
Baru nak godek-2 pc sbb tinggalkan untuk buat recovery harddisk yang corrupted, adik teman ketuk pintu katernyer nak print muka surat depan assignment dia... tgh2 bersiap nak kuar mandi tetiba perut berbunyi kruk kruk... terus teringankan nasi WONGGE (klu kome orang ipoh kome mesti tahu aper tu nasi wongge, kalau tak, bleh tanyer kwn-2 yg tahu dah trus belanja dia makan)......saip jer pakai baju terus capai kunci moto.....vroom pegi pekan, pegi makan nasi WONGGE....

Lepas makan teman truskan keje-2 teman, singgah-2 ke kedai, survey-2 aper yang patut dan balik ke umah... sambut panggilan sorang dua rakan (9W2ZLA, cikgu zizal yg utama nyer sbb dah lama tak nyembang dan jumpa ng cikgu yg asai dr parit nih) buat keje depan pc sikit...abg mat sony lak kabo dia boring... teman pun ajak dia ikut teman selesaikan sikit lg keje teman... singgah umah big bro Fariq, setting handy abg mat sony sbb tetiba handy dia mencarut cakap cina dan memory frequency nyer hilang... abg mat anto teman balik dan beliau balik umah untuk solat, teman trus start moto pegi menara ariffin...

sampai kt menara, ader la si suffian 9W2SUF bersama ng pak aziz 'filter dah kureng' (jangan marah yer pak aziz)... order mcm biasa. tgh lepak tu sambil kutuk-2 orang...hehehehe... dpt la teman satu panggilan misteri...... misteri sbb takder namer... yang ader kuar nombor aje... uper-2 rakan seperjuangan makan kuehtiaw kt kedai abg din kt stadium tu, abg shah 9W2SGN nk verify email address teman... ader mende menarik dia nak send.... KOME NAK TAHU APER DIA SEND...


tada.....................

ceh ampeh....
tapi takper sbb gambo tu lagi comei dr ikon teman yang asai... and atas permintaan abg shah juga teman akan letak ia sebagai gambo profil teman nnt....

hehehehehe... panjang tak intro.... kuat merepek teman nih...
any way thanks abg shah....

peristiwa bg gambo nih bukan pertama kali teman kene... kalau kome nak tahu kat bawah nih adalah gambo first teman dpt lepas menginternetkan nick dugong darat nih...


hehehe... amacam siap gerak-2 lagi....
(thank you abg latif for the picture... lama tui tak jumpa bro)

kay la kwn-2... badan dah hangit nih... nak gi bersiram jap....

p/s: ade beberapa gambo yg geng forum MFN.Net bagi kt teman... tapi gambo tu ngeri sikit... teman tak nak safe....

2 comments:

9W2SGN said...

hehe.. cayalah bang anas.. tapi pelik gak.. bukan mike ada save ke no teman hari tue..papepun teman tau mike minat benar dgn gambar tue.. jadi dari teman buang dari laptop teman.. teman serahkan pada rakan yang akan menghargai gambar tersebut.. papepun salam 73 buat anda

dugong_darat@9w2DGG said...

ish bukan teman yang safe kut...
orang lain tu...
any way... mekasih bg gambo tu... beleh tambah koleksi dugong-2 teman...
hehehehehe...