Saturday, May 31, 2008

takdir dalam hidup...

saat teman dalam kepasrahan menerima dan men'digest', kata-2 orang yang paling teman sayang.... terjadi lah peristiwa yang terngeri dlm hidup teman..... teman nak type panjang-2, tangan kanan sahaja yang bleh bekerja 100%.... so kalau kome nk tau lebih....kome baca kat blog kawan-2 teman nih....

http://9w2afr.blogspot.com/

http://streamyxboy.blogspot.com/

ade misi yang belum selesai.........................

2 comments:

pakcik said...

salam kawan....aku tumpang simpati dgn kejadian yg menimpa hang. aku sgt sedih...sgt marah jugak & kecewa jugak bila tau hang jadik mcm ni. tapi aku harap hang dpt hadapinya ngan tabah...u still hv KAWAN. aku tertarik ngan tag hang "misi belum selesai" & "so many thing to do but so little time". pd aku hang just laksanakan SATU benda je then other things akan ikut pelan2. forget 'bout time, forget 'bout pain, forget 'bout what people say just focus on urself. masa tak tunggu kita so kita ikut masa kita. once we very successful yet we lose up but then we will strike again...life goes on. just believe urself, bro. till then.

dugong_darat@9w2DGG said...

thanks pakcik for the advise....
lama tak update blog, tak perasan ader yang bagi komen...

any way... nih pakcik maner nih....
nak tau gak....